Beta-version
Dette er en beta-version af MentorOnline.
Hvis du har problemer eller har feedback til, hvordan vi kan gøre MentorOnline endnu bedre, må du meget gerne skrive til os på support@mentordanmark.dk.

Om MentorOnline

Hvis du skal have kvalitetssikret lektiehjælp i dag, så går der oftest nogle dage eller uger før hjælpen kan komme i gang, fordi der skal laves behovsanalyse, match og læringsstilstest. Det hjælper dig bare ikke, hvis du sidder en torsdag aften og har akut brug for hjælp til en matematik aflevering, eller hvis du er gået kold i eksamenslæsningen. Derfor lancerer MentorDanmark nu et koncept, hvor det er muligt at få akut lektiehjælp fra en af vores 3.000 mentorer – online.

Online eksamenshjælp

Søg efter en mentor og få hjælp til dine lektier i et af vores lektierum, hvor du kan dele filer, videochatte, tegne og meget mere.

Vi sidder klar i hele landet

Når biblioteket eller lektiecaféen på skolen eller gymnasiet er lukket, så kan du stadig få hjælp her. Alle ugens dage - også i weekenden.

3.000 mentorer

Få hjælp fra en af vores 3.000 certificerede mentorer.
Alle har topkarakterer, pædagogisk talent og er screenet hos MentorDanmark.

Vores digitale lektierum

Vi har forsøgt at gøre det så simpelt som muligt. Du går ind på MentorOnline.dk og fortæller hvilket fag du ønsker hjælp til. Herefter sidder et større beredskab af mentorer, som kan springe på din opgave i en fart og sørge for at du får den rette hjælp i vores digitale lektierum, som indeholder videochat, tegneredskaber, whiteboard, dokumentdeling og meget mere. I videoen får du et hurtigt indblik i, hvordan det digitale lektierum anvendes

Priser

15
minutter
Gratis
Ved bekræftelse af konto
60
minutter
Mest
solgte
299,-
Inkl. 15 gratis minutter
ved bekræftelse af konto
120
minutter
Mest
solgte
499,-
Inkl. 15 gratis minutter
ved bekræftelse af konto
240
minutter
Mest
solgte
799,-
Inkl. 15 gratis minutter
ved bekræftelse af konto